Takimet në lagje

KEDS vazhdon t'u përgjigjet kërkesave të qytetarëve 10 Tetor 2018Punëtorët e KEDS kanë bërë disa intervenime duke mënjanuar rrezikun për konsumatorët e tij. Pas kërkesave të banorëve të adresuara në EC ne kemi kontaktuar zyrtarët e KEDS-it duke kërkuar rregullimin e shtyllës në...
Edhe një intervenim nga ana e KEDS 31 Korrik 2018Punëtorët e KEDS-it kanë bërë edhe një intervenim duke ndërruar një shtyllë elektrike dhe duke bërë zhvendosjen e kabllove në rrugën \"Besim Shala\"

Lagja më Aktive 2017

Lagja më Aktive 2016