Performanca publike

EC shënon Ditën e Tokës 23 Prill 2018EC Ma Ndryshe në bashkëpunim me grupe nxënësish të shkollave fillore të Prizrenit ka realizuar një performancë publike për shënimin e Ditës së Tokës. Ky aktivitet është mbajtur në hapësirën publike...
Trotuar që pengon lirinë e lëvizjes 29 Gusht 2017EC ka realizuar performancën publike në sheshin para ndërtesës së Postës në Prizren përkatësisht “Monumentit të Lirisë”, me anë të cilës është shprehur pakënaqësia për vendosjen e pengesës...
Vizioni për parkun e fshatit Piranë nis të realizohet 24 Korrik 2017Banorët e Piranës kanë nisur realizimin e vizionit për parkun e fshatit, nën udhëheqjen e këshillit dhe kryetarit të fshatit Z. Skender Elshani. EC ka përkrahur banorët dhe këshillin e fshatit në vizionimin e zgjidhjes për parkun e...
Transformohet hapësira publike në lagjen Lakuriq 1 Prill 2017Pas disa takimeve me banorët, vizionimeve dhe planifikimit të punëve, sot bashkë me komunitetin e lagjes dhe drejtorinë e shërbimeve publike të komunës së Prizrenit filluam transformimin e hapësirës publike (parkut) në lagjen Lakuriq...
Trotuare të qasshme për të gjithë 18 Mars 2017EC Ma Ndryshe në bashkëpunim me OPDMK, të shtunën, kanë realizuar performancën publike “Trotuare të qasshme për të gjithë”, përmes të cilit aktivitet kanë reaguar ndaj neglizhencës dhe pasivitetit të autoriteteve...
Më shumë gjelbërim për zonën urbane të Prizrenit 12 Dhjetor 2016EC Ma Ndryshe në bashkëpunim me OPDMK të dielën ka realizuar performancën publike “Hapësira gjelbëruese”, përmes të cilit aktivitet ka sjellë në vëmendje çështjen e mungesës së hapësirave...
Prizreni, një qendër e parkingjeve kaotike 2 Dhjetor 2016EC Ma Ndryshe në bashkëpunim me organizatat tjera të shoqërisë civile ka realizuar performancën publike të titulluar “Shadërvan Parking”, përmes të cilit aktivitet ka tërhequr vëmendjen për çështjen e parkingjeve...
Transporti Urban në Prizren tashmë ka materiale informuese 11 Nëntor 2016Në kuadër të krijimit të Platformës për Transportin Urban në Prizren, EC Ma Ndryshe ka dizajnuar materialet grafike informuese përkatësisht hartat e linjave urbane, orarin e shërbimit të këtyre linjave, shenjëzimet e stacioneve urbane...
Shtigje për komunitetin e çiklistëve në Prizren 30 Shtator 2016EC Ma Ndryshe në bashkëpunim me komunitetin e çiklistëve të premten ka realizuar performancën “Kërkojmë shtigje për çiklistët”, përmes të cilit aktivitet ka reaguar ndaj pasivitetit të deritanishëm të...
Hamami i Marimangave 30 Qershor 2016Rrjeta e marimangave është vendosur në Hamamin e Gazi Mehmet Pashës në Prizren, si kundërpërgjigje për neglizhencën e...
Kontejnerët e gjelbër 21 Dhjetor 2015EC Ma Ndryshe të hënën ka realizuar performansën publike ‘’Kontejnerët e gjelbër’’, e cila bën thirrje për më shumë pastërti dhe kujdes në hapësirat publike.
Tabelat alternative për shpëtimin e drunjve 1 Gusht 2015Nisur nga shqetësimet e qytetarëve, ambientalistëve dhe zyrtarëve institucionalë për dëmtimin e drunjve në qendër të qytetit, si rezultat i ngjitjes së vazhdueshme të posterëve reklamues dhe shpalljeve njoftuese, EC Ma Ndryshe të...
Trotuari nuk është vendparking 24 Korrik 2015EC Ma Ndryshe të premten ka realizuar performansën publike “Sa m2 një vendparking?!“, përmes të cilit aktivitet është përcjellë porosia për promovimin e lëvizjes së lirë në trotuaret e qytetit të Prizrenit.
Komuniteti i çiklistëve të Prizrenit pedalon për korsi 9 Maj 2015Në performansën publike “Vozit Biçikletë” të organizuar nga EC Ma Ndryshe, në kuadër të projektit “Qyteti gjithëpërfshirës...”, të financuar nga Olof Palme International Center (OPIC), e cila përkrahet nga...

Lagja më Aktive 2017

Lagja më Aktive 2016