Vendosen policët e shtrirë

Gjatë takimeve me banorët e lagjeve të Prizrenit këta të fundit janë shprehur të shqetësuar për vozitësit që qarkullojnë pa kujdes dhe me shpejtësi të madhe nëpër rrugët e qytetit. Pas kërkesave që i kemi dërguar së bashku, komuna ka siguruar policë të shtrirë për banorët e lagjes Qylhani dhe Dardania. Shpresojmë që në ditët në vijim të vendosen policët e shtrirë edhe në rrugët e tjera ku janë bërë kërkesat nga banorët.
 

Lagja më Aktive 2017

Lagja më Aktive 2016