KEDS rrezikon jetën e banorëve

Gjendja e shtyllave elektrike në fshatin Arbanas është një shqetësim i madh për banorët e këtij vendbanimi. Ata janë shfaqur të shqetësuar lidhur me shtyllat të cilat janë në prag të rrëzimit dhe po vënë  në rrezik jetën e atyre që banojnë në këtë pjesë dhe kalimtarëve të rastit. Përveç kësaj, telat e tensionit të lartë janë të varura dhe në çdo moment mund të shkaktojnë ndonjë fatkeqësi si pasojë e neglizhencës së KEDS-it. 

Lagja më Aktive 2017

Lagja më Aktive 2016