KEDS nis zëvendësimin e shtyllave në Piranë

Pas reagimit të EC në bashkëpunim me banorët dhe kryetarin e fshatit Piranë, KEDS sot ka filluar zëvendësimin e shtyllave të vjetra të drurit me ato të betonit.
 

Lagja më Aktive 2017

Lagja më Aktive 2016