KEDS i përgjigjet edhe një herë qytetarëve të Prizrenit

Pas takimeve të rregullta në rrugën \"Sefë Kosharja\" në lagjen \"Janina\" si kërkesë urgjente është paraqitur demontimi i shtyllës elektrike e cila ka paraqitur rrezik për banorët e kësaj rruge. Pas kontaktimit të zyrtarëve të KEDS, është bërë intervenimi i menjëhershëm në eleminimin e këtij rreziku. EC bashkë me banorët falënderojnë KEDS-in për këtë veprim dhe shpresojnë që aksionet e tilla do të vazhdojnë edhe më tutje.

 

Lagja më Aktive 2017

Lagja më Aktive 2016