Fillon shtrimi i rrugës në lagjen “Bajram Curri”

Pas kërkesave konstante të EC dhe banorëve te lagjes drejtuar komunës së Prizrenit për shtrimin e rrugës në lagjen “Bajram Curri” Rr.Liman Shala, DSHP-ja tashmë ka filluar punimet në realizimin e kërkesës se banoreve dhe te EC-it.

Lagja më Aktive 2017

Lagja më Aktive 2016