Fillon largimi i dheut që rrezikonte banorët

Pas takimeve me banorët dhe këshillin e fshatit Korishë, si çështje urgjente u shfaq rrëshqitja e dheut në një nga lagjet e këtij fshati, duke rrezikuar jetën banorëve. Pas kërkesave që i kemi dërguar së bashku, komuna është duke e larguar dheun nga kjo pjesë.
 

Lagja më Aktive 2017

Lagja më Aktive 2016